• Recente reacties

  Geen reacties om te tonen.
 • Disclaimer

  Algemeen
  De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rustpunt Arkin is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

  Geen medisch advies
  Rustpunt Arkin kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

  Externe links
  Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Rustpunt Arkin worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Rustpunt Arkin heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

  Copyright
  De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Rustpunt Arkin.

  Foutmeldingen website
  Als een webpagina, plaatje of e-mail adres het niet doet, dan willen we graag dat u dit probleem doorgeeft aan de webmaster van Rustpunt Arkin (webmaster@arkin.nl). Ook voor andere technische problemen kunt u terecht op dit adres.

  ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

  Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Rustpunt Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

  Rustpunt is een initiatief van Arkin Geestelijke Verzorging Arkin